Palveluasunto Lemillä – Monipuoliset asumispalvelut kohteissamme

Kysy lisää

Palveluasunto Lemillä – Monipuoliset asumispalvelut kohteissamme

Kysy lisää

Palveluasunto Lemillä – Monipuoliset asumispalvelut kohteissamme

Kysy lisää

Lemin Vanhustentuki ry:n palveluasunnot tarjoavat hyvän elämän edellytykset senioreille ja liikuntarajoitteisille asiakkaille. Tuotamme palveluasumisen ratkaisuja Lemin kirkonkylällä ja Palolassa sijaitsevissa kohteissa. Tarjolla on kaksi erilaista asumisvaihtoehtoa: tehostettua palveluasumista palvelukoti Kanervakodissa ja mahdollisuus itsenäiseen asumiseen rivitaloasunnoissamme.


Me Lemin Vanhustentuki ry:llä teemme työtä asiakkaan etu edellä. Pyrimme huolehtimaan siitä, että asukas viihtyy uudessa kodissaan ja ohjaamme oikeiden palvelujen äärelle. Palveluja tarjoavat muun muassa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote), Lemin kunta sekä yksityiset yrittäjät.

Palvelukodissa tehostettua palveluasumista

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ryhmäkoti Kanervakodissa Lemin Palolassa. Kanervakodissa asut omassa huoneistossa, joka tarjoaa yksityisyyttä. Voit osallistua palvelukodin yhteisölliseen elämään ja sinulla on mahdollisuus esimerkiksi turvalliseen ulkoiluun. Ammattitaitoinen henkilöstömme takaa jokapäiväisen tuen ja avun.


Tämänhetkiset kohteemme:

Vainikkalantie 3 – kirkonkylällä sijaitseva kohteemme, jossa vaihtoehtoina on yksiöitä ja kaksioita (28–34 m²) sekä yksi yhdistetty asunto (62 m²).


Vanamotie 4 – saunallinen ja täysin remontoitu rivitalokaksio (59 m²).


Kanervatie 11 – rivitaloyhtiössä on yhteensä 14 asuntoa, joista kymmenen 33 m², kolme 38 m² ja yksi 40 m².

Itsenäistä asumista palveluiden ääressä

Palveluasuminen sisältää erityyppisiä kotiin tilattavia tukipalveluita,
neuvontaa, sosiaalityöntekijän palveluita ja kotihoitoa. Voit asua itsenäisesti rivitaloasunnoissa Lemin Palolassa tai Lemin kirkonkylällä. Kirkonkylän kohteissamme asut kätevästi palveluiden ääressä. Kotihoitopalvelut ovat aina ulottuvillasi. Huolehdimme siitä, että viihdyt kotonasi ja saat tarvitsemasi palvelut käden käänteessä. Toivotamme tervetulleiksi kaikenikäiset asiakkaat. Tarjoamissamme palveluasunnoissa vanhuuspäivien viettäminen on mukavaa ja yhteisöllistä – eli sellaista, kun sen kuuluukin olla!